in , , , ,

LOL

7 Plockade pinsamma sms från gamla felsms.com

Felsms

Till: Min fotbollstränare.
Sms: Jag tänkte åka till nakenbadet idag. Ska du med snygging?
Svar: Nej tack det är tyvärr inte riktigt min typ av bad.

Förklaring: Fy vad skämmit. Jag skulle ju bara skicka till min tjej men istället fick jag skämmas ihjäl i flera år känns det som när jag skickade till tränaren.

/Danne


Till: Min sambo
Sms: Du är så söt när du låg och sov imorse. Saknar dig redan. Kommer väl tillbaka om ca två timmar. Ordnar du frukost då? Puss
Svar: Va? Fattar inte, du är ju i Göteborg.

Förklaring: Jag skulle skicka till en annan kille… Min älskare rättare sagt, men råkade skicka till min sambo som var hemma i Uppsala. Jag hade åkt på en affärsresa men tagit med min älskare. Min sambo fattade inte det men tillslut berättade jag eftersom jag hade fått känslor för min älskare.

/Johanna


Till: Min halvsyster
Sms: Nice, jag såg nyss min plastmammas könshår, hehe!
Svar: Fyfan vad äcklig du är!

Förklaring: Jag skulle skicka till en polare men min halvsyster fick messet. Hennes mamma skrev jag om.

/Micke


 

Till: Pappa
Sms: Jag saknar dig redan!!
Svar: Men jag kommer ju hem igen när jag lämnat syrran.

Förklaring: Jag skulle skicka till min pojkvän som precis åkt. Pappa åkte samtidigt som han och så råkade jag skicka till min pappa istället för min pojkvän. Inte så pinsamt kanske men rätt kul 🙂


Till: Mig
Sms: Vilken artist är på rumpa scenen nu?
Svar: Hahahah, kapten röd på rumpa scenen om fem min!

Förklaring: T9 busade lite då ”rumpa” och ”stora” är på samma siffror, min vän förstod dock inte vad jag menade med mitt svar då hon inte märkte själv att det blev fel!


Till: Min kille
Sms: Hörru, jag kan inte komma till dig ikväll pojkvännen vill ha en ”romantisk” kväll med mig.. men jag längtar tills vi ses igen då lovar jag att jag kommer göra det riktigt skönt för dig! 😉
Svar: Fan dig! Vem fan skulle det här till? kom ner nu!

Förklaring: Jag skulle till min kk men sen så ville min dåvarande kille ha en romantisk kväll så jag skulle skicka smset till min kk, men det kom till killen som var där nere i mitt vardagsrum och väntade på mig. jag och kk är nu ihop och har ett lyckligt förhållande.

/Linnea


Till: Dejten Stefan
Sms: Fick nyss reda på att Stefan som jag dejtar dansar balett. Först trodde jag att han skämtade men sedan visade han upp bilder och filmer så nu försöker jag hitta på en snabb vitlögn för att slippa träffa honom ikväll. Hjälp!
Svar:

Förklaring: Min tabbe blev min vita lögn. Hehe jag slapp träffa honom iallafall. Fastän mitt sms var menat till en nära väninna.

/Sofie Olsson


Vad tyckte du?

38 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 roliga ortsnamn

Killar med string