in , , , ,

OMG

Gamla barntillåtna sms från gamla felsms sidan

Pinsamma sms

Till: Min fru
Sms: Hon är så fantastisk. Hon ser till att allt i hemmet fungerar. Hon gör mig alltid lika glad. Plus att jag tycker hon är så otroligt vacker. Vad kan jag göra för henne? Om du kommer på något bra så berätta gärna.
Svar:Med detta sms har du gjort mer än vad som behövs. Tack hjärta. Jag älskar dig

Förklaring: Ja det blev ju ett bra felsms. Men jag ville ju överraska henne. Klantigt av mig


Till: En manlig barndomsvän
Sms: Åhh! Jag satt på ungdomsmötet förut, den 4:e. Och tänkte vad som hände för 7 år sen… Jag älskar dig! Vill du vara min fru?
Svar:

Förklaring: Detta skulle ju givetvis ha landat i min frus inkorg. Men är man för snabb på ”skicka-knappen” så kan det ju gå som för mig: ett frieri till en manlig barndomsvän. Tur i oturen att det inte gick iväg till någon kvinnlig bekantskap.


Till: Kusinen
Sms: Har du tid att raka mig idag? 😛
Svar: Tid har jag, men vet inte om jag har sån stor lust 😉

Förklaring: Skulle skicka mess till pojkvännen, men kusinens nummer låg överst i listan. Tur att hon inte tar de så allvarligt 😉


Till: Min Chef
Sms: Åhh fy fan nu säger han att jag måste fixa med jobb rapporterna. Han ska vell vara min chef? Jag e fan bara sommaranställd. Och jag har inte fått min lön heller som skulle kommit för en vecka sen. ÅHH HATAR HONOM.
Svar: Du får hata mig hur mycket du vill men du får ändå inte din jävla lön förens om några dagar. PUNKT

Förklaring: Jag hade avslutat mitt sommarjobb sedan en vecka tillbaka. Min chef la ALLT ansvar på mig och mina andra jobbarkompisar hade redan fått sin lön men inte jag.. Jag blev jäkligt arg och han var inte direkt van vid att hans anställda sa åt honom. Jag messade med min vän om detta och då skulle jag skriva det sms:et ovan som ISTÄLLET råkade skickas till min chef. OMG. Ett pinsamt moment för mig just då… /Malin


Till: Pojkväns Pappa
Sms: Vet du hur Johns pappa ser ut ? Jaja , i vilket fall som helst så är han så jävla snygg ! Råkade se honom i kalsonger igår kväll och fan vad sexigt 😮 Blev nästan kåt ! Det kan inte va normalt ? xd
Svar: Jag vet inte vad jag ska svara på detta

Förklaring: John är då min pojkvän och smset skulle till min kompis .
Väldigt pinsamt när jag fick svaret och insåg att det var helt fel !
Smset handlade liksom om pappan så hjärnan kopplade fel och då blev det han som fick det 🙁


Till: En kille som skulle köpa biljetter
Sms: Säg till om han knivhugger mig bakifrån eller något
Svar: Varför?

Förklaring: Hahaa, satt med lillsyrran på pendeln när en gubbe stirrade hela tiden från sidan, sen bytte han plats till bakom mig. Sen skulle jag skicka smset till syrran men de kom till killen som skulle köpa 2 ung08 biljetter.
/Carola


Till: Fotbollstränare
Sms: Hur fan blir man gravid?
Svar: Det vet du nog.

Förklaring: Skulle skicka till min väninna för att jag aldrig blir gravid fast min man och jag försökt i nästan ett år /Anki


Till: Mig
Sms: Tänk efter nu. Det har jag gjort och jag är redo att försöka igen. Jag älskar dig!
Svar: Vilket av mina ex är du?

Förklaring: Fattade ju att någon skickat fel, då jag är gift men det var skoj att skoja tillbaka 🙂


Till: Bella
Sms: Såg du Bellas urringning idag. JÄÄÄÄVLAR!!!
Svar: Haha ja jag såg min egen urringning?!

Förklaring: Skulle skicka till en klasskompis (Kille) Men Bella fick det. Fail av mig!!!

/Gustav


Till: Mamma
Sms: Tack så jäkla mycket för att du kom idag. Jävkla svin!
Svar: Inget

Förklaring: Min mamma ringde och lät väldigt chockad över mitt sms som jag skickat. Mitt sms skulle till min kille. Han hade lovat att komma men kom aldrig.

/Mia


Till: Mig
Sms: Välkommen på strandfest hemma hos mig. Bara för oss sexiga gaykillarna 😉
Svar: Hej! Jag är inte gay. Ledsen om du trott det hela tiden. Mvh Niklas

Förklaring: Fick detta mess av en polare som är gay. Han hade tydligen alltid trott att jag också var gay.

/Nicke


Till: Chefens fru
Sms: Jag vet att han kollar in både min uringning och min rumpa. Det lutar nog åt en befodran eller en löneförhöjning hihi.
Svar: Tack för informationen. Jag kommer ta upp det med honom omgående!

Förklaring: Mitt sms var menat till en arbetskollega ang min chef. Anledningen att jag hade min chefs frus nummer var efter en kfäftskiva då vi kommit bra överrens och bytt nummer. Vi bestämde att vi någon gång skulle gå och träna ihop. Det kan vi lägga åt sidan nu 🙂

/Sofia


Till: Mamma
Sms: Om du känner för att komma förbi så är du välkommen. Du vet ju vad som finns i mina skåp hihi
Svar: Vaddå? Jag fattar inte?

Förklaring: Skulle skicka till mitt ex. Vi hade börjat flörta lite med varandra igen och han visste att det fanns roliga sexleksaker hemma hos mig. Inte meningen att mamma fick messet.

/Karin


Till: Kloka faster Gun
Sms: Sexet är inte lika bra nu som det var förr. Har jag kanske tappat känslorna?
Svar: Du är gravid!

Förklaring: Skulle skicka till en väninna ang min och min sambos sexliv som försämrats senaste halvåret. Men när jag råkade skicka fel till min faster så trodde hon att jag var gravid. Vilket inte var fallet. Vi hade bara hamnat i en grop… Ta mig upp någon 🙂

/Eva


Till: Mamma
Sms: Utegångsförbud in my ass! Klättrade ut genom fönstret haha! Kommer in och fixar mig & sånt så drar vi sen?
Svar: Om fem minuter ska du sitta på ditt rum!

Förklaring: Skulle egentligen till min bästis/granne. men hamnade lite fel

/Johan


Vad tyckte du?

37 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Höjden av lathet

Tuna Hunden