in , ,

Arg Ledsen

2 sms om otrohet

Pinsamma otrogna sms

Till: Min flickvän
Sms: Jag har kollat tåg nu, det är ju en bit och åka men du får lova mig att jag inte åker i onödan sötnos 😉
Svar: Men du skulle ju inte komma idag?


Förklaring: Det jag skulle ha gjort var att åka ner till en ”KK” i en stad bit bort. Jag fick skippa det och åka till min flickvän istället för och rädda situationen. Vilket det gjorde! =D


Till: Sambo
Sms: Vaket av dig att messa mig innan hon kom hem. Nu var jag själv hemma men tack i alla fall. Du ska få något fint av mig bara för det 😛
Svar: Vem skulle det där smset till? Skulle det till Camilla???????

Förklaring: Fick ett sms fån min sambos väninna som varnade mig. Hon vet att jag har träffat andra förr även henne. Jag ljög och sa att det var ett skämt bara för att göra henne lite sotis. Det köpte hon


Till: Sambo
Sms: Jag sa att jag skulle i väg och träna. Så vi har lite mindre än två timmar på oss att göra det vi vill. Vill att du är naken när jag kommer så vi kan suga av dig direkt. Puss
Svar: Inget

Förklaring: Skickade till min sambo istället för min älskare (exet). Han svarade inget och jag märkte inget förrän jag var hemma på väg in i duschen och skulle rensa bland smsen. En ruskig tur var att sambon hade glömt telefonen hemma så jag hann gå in och radera där så han märkte inget och har fort farande inte märkt något.
/EA

Vad tyckte du?

38 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hur blir det med din Sommarflört

6 Fake apple produkter