in , ,

OMG

10 vuxna sms Mamma har en Dildo

pinsamma felsms

Till: Pappa
Sms: Va skulle du göra om jag tog av mig kläderna och lag mig hos dig?
Svar: Skrika på hjälp

Förklaring: Min kille åkte med min familj på semester och han ville inte ha sex med mig i stugan när mina föräldrar också bodde där. Smset skulle till honom som låg i överslafen. Nu kom det till pappa som frågade på morgonen om jag gått över till någon annan säng. Han förstod att jag skickat fel.


Till: Chefen
Sms: Tänk på Lage med ost och kuk i mun!
Svar: Inget, fick dock snacka med han nästa morgon…..

Förklaring: Skulle skicka till en polare, han hade gjort om en bild på en kompis som heter Lage när han har en pizzabit i munnen men bytt ut den mot en kuk. Och ja sen låg chefen högst upp i telefonboken och ”besvara sms” funktionen avbröts så han fick det. Jag beskrev detta och han skrattade bara, tur jag hade en rolig chef. Hans morbror hette förövrigt också Lage så det blev extra jobbigt, hur många heter Lage liksom.
/Robbo


Till: Min kompis
Sms: Jävla hora varför ljög du!? Jävlaa fitta!!
Svar: va?
 
Förklaring: Jag skulle skicka det till min kompis fast jag skickade fel så det kom till en annan som jag inte kände så bra!!


Till: Mikael (ett gammalt kk, som jag va arg på)
Sms: Fyfan för mikael, han är så grymt idiotisk och kommer du ihåg det jag sa om att han va grym i sängen ? .. GLÖM DET! Han fick mig aldrig att komma och sen smakade han äckligt!
Svar: Shysst! Tack för att du beter dig som värsta fjortisen, och vi vet båda vad vi hade..ljug inte.
 
Förklaring: Skulle skickas till min bästa vän och förklara hur arg jag va..men pga all ilska så hamnade det fel och jag fick snällt ringa upp han och försöka förklara..
/Trollhättan


Till: Mamma
Sms: Hur många dildos har du egentligen?
Svar: Vadå? 1 och den låter du bli.

Förklaring: Jag skulle smsa en väninna som säger att hon har flera olika dildos men jag skickade till min 60 åriga mamma. Undra om pappa vet om den? /Yvonne


Till: mamma
SMS: Din pussy passar bättre på 50+ 
Svar: va?

Förklaring: Meningen var att jag skulle skicka till en klasskompis! Det var en låt som vi hade som internskämt!!

/Matilda


Till: Ragget
Sms: Kan du köra mig? Du vet den där bruden som jag raggade upp igår, hon ville träffa mig, lovar att hon vill bli knullad ikväll.
Svar: Nu skäms du va?

Förklaring: Jag och ragget satt o sms a, då vi bestämde oss för att träffas , samtidigt som jag hade druckigt en öl så behövde jag skjus, sms et kom inte till min kompis, utan de kom till ragget… Blev hemma den kvällen, men vi träffades några dagar senare, och vet ni? Jag hade rätt 😉


Till: Brorsan
Sms: Du kan ju inte bli sur för att jag tyckte det gjorde ont?!? Det var första gången för mig att pröva sex i baken och jag gillade det inte. Tycker du jag är knäpp för det?
Svar:Ja

Förklaring: Jag skulle skicka till en kille jag träffat ett tag och vi hade precis prövat analsex som jag tyckte gjorde jätte ont. Han blev sur och drog.


Till: Pappa
Sms: Funderar på att avgjuta min penis och göra till dildo. Sen ger jag den till syrran när hon fyller år 🙂 Bra ide?
Svar: Nej det var det dummaste jävla present jag hört.

Förklaring:Smset skulle till min polare som känner min syrra och vet att hon är galen själv.


Till: Mig av okänd
Sms: Jag vet att du inte kan förlåta mig men jag har inga känslor för honom. Vi låg bara med varandra en gång och det var ett misstag som jag ångrade.
Svar: Men du kunde inte låta bli att sära på benen fast du har en annan?

Förklaring: Jag fick det här smset en morgon av någon jag inte vet vem det är. Det var tydligen någon otrohets historia.

Vad tyckte du?

38 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tandläkarbesök på parkeringen

11 För söta hundar