in , , , , , ,

LOL OMG

7 Mixade felsms

pinsamma sms till fel person

1

Till: Brorsan
Sms: Titta på Olle Waller nu. En ung kille som gillar att ha sex med äldre kärringar. Något för dig 😉
Svar: Du ska ge fan i att rota i min dator!!!

Förklaring: Tydligen så träffade jag rätt i mitt felsms. Brorsan blev galen på mig.  /Mallan


2

Till: Min kusin
Sms: Tro mig du vill inte komma hit.
Svar: Fleeera minuter senare: Haha tack för den xD
Förklaring: Var på en fest hos min kusin som verkligen sög. Var världens totalfopp och tanken var att min kompis skulle komma dit senare. Men när jag kom in dit var det två stycken tjockisar där, ena pratade om hennes släkt hela kvällen och familjeproblem, ett par satt och hånglade och en annan kille satt tyst och hade mittbena… Så jag smög in på toaletten för att rädda min kompis från att hamna i samma situation, men smset gick till hon som hade festen i stället.

Ringde min kompis i panik som smset egentligen skulle till och frågade vafan jag skulle göra. Men hon hade inget bra svar. Så med röda kinder gick jag och satte mig i soffan med min kusin och resten av folket och sa ”min kompis tvekar så jävla mycket, ena sekunden vill hon komma, andra orkar hon inte så jag smsade henne och sa ”tro mig du vill inte komma hit” och då sa hon ”jaha, för smset gick till mig i alla fall, hahaha!” Och så svalde hon lögnen (den vita lögnen, right?)

Skickade även ett till sms till min kusin när jag såg att jag hade skickat fel och skrev ”det är ändå ingen du känner här.”

Tror ändå min kusin kanske förstod, men pinsamt var det i alla fall… Trodde ALDRIG att jag skulle hamna


3

Till:Mamma
Sms: Nu får du fan skaffa sexigare trosor. Du är väl ingen kärring eller?
Svar: VAd pratar du nu för strunt`?

Förklaring:Det var min tjej som skulle fått mitt sms. Men jag skikcade det till min mamma som jag inte har en aning om vad hon har för trosor. Sen fick jag ett svar till. ” Du går väl inte och kollar i mina lådor?”


4

Till:Mig från mamma
Sms: Vi får bara hålla med och säga att hon får åka. Jag tror att det är något hon bara vill nu och inte när det närmar sig. Vad tror du?
Svar:Vad bra. Då går vi in och bokar i dag!!!

Förklaring:Jag ville åka i somras på barkurs men fick inte. Mina föräldrar håll bara med mig för att slippa tjatet. Taskigt tycker jag. Jag har ju fyllt 15 /Alice


5

Till: Arbetskamraten
Sms: Nu åker vi. Jag öppnar första ölen i bilen 🙂
Svar: Är inte du sjukskriven?

Förklaring: Jag skulle med vänner på semester i Sälen men inte tagit ledig utan sjukat ut mig. Arbetskamraten sa inte till chefen men han krävde massor av saker som jag skulle göra för att han inte skulle berätta. /Nina


6

Till: Min man
Sms: Nej han har inte den största jag legat med. Har du stor?
Svar: Vem i helvete skulle det där till?

Förklaring: Det var ett misstag från början till slut. Smset skulle till en manlig arbetskamrat och inte till min man. Nu handlade smset om min man men han behöver väl inte bli galen? Jag var ju inte otrogen


7

Till:Till min son
Sms:Är det sant att du är homosexuell
Svar:Ja eller njae. Vet inte men jag tycker om båda. Vill inte prata om det

Förklaring:Jag skulle skicka till en arbetskamrat min skickade till min son som kom ut ur garderoben.

Vad tyckte du?

37 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 fantastiska maskerad kostymer Cosplay

10 foton sekunden innan det händer