in ,

LOL OMG

5 pinsamma sms till Chefen

pinsamma sms till chefen

1

Till: Chefen
Sms: Det blev inget barn. Det var en gasficka
Svar: En riktig brakskit med andra ord.

Förklaring: Skulle skoja med min mamma när vi precis fått barn. Nu skickade jag til min chef som skojade tillbaka /Malin


2

Till: Maria chefen
Sms: Jag är helt säker på att Maria har silikonpattar 🙂
Svar: inget

Förklaring: Satt på konference med jobbet. Bla med chefen Maria. Skulle sms (Vilket var otroligt dumt och onödigt) en arbetskollega ang Marias stora bröst. Snurrig som man är så råkade jag sända till chefen själv. En arg blick och ett samtal med en varning senare fick jag. Fick dock aldrig något svar ang brösten.

/Martin


3

Till: Chefen
Sms: Så jäkla bakis idag. Tur att man kan vara hemma. Fick du hem den där bruden?
Svar: Hoppas du kommer imorgon… Oavsett hur du mår!

Förklaring: Jag hade sjukanmält mig och sagt att jag var förkyld. Liar Liar. Jag var BAKIS. Nu fick chefen reda på det också. Skit också. Men tydligen så hade han bara garvat åt mig och förlåtit mig… (Han gillar mig) 😉


4

Till: Min Chef
Sms: Bråkade med min chef i morse igen. Jag får panik, jag vill döda honom. Han är helt bränd i huvudet!
Svar: Inget

Förklaring: Skulle messa en polare, försöka få ut min agression över ett bråk med min chef. Blev lite panikslagen när jag såg att ja skickat iväg det till senaste kontakten, som var min chef. Men han nämde aldrig något haha….


5

Till: Chefen
Sms: Vet du vart G-punkten sitter?
Svar: 🙂 Nejdu, det har jag ingen aning om. Vi ses på 12:30 mötet.

Förklaring: Shit. Hade tänkt att skicka till en väninna. Satt på jobbet och hade lust att sjuka mig med något. Denna någon blev chefen.

Vad tyckte du?

38 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 som bara hade bara en uppgift

Spelar gitarr med bara en sträng