in , ,

Ledsen LOL

5 Sms om otrohet från Felsms.com

otrohets sms

sms photo1

Sms: Nej han har inte den största jag legat med. Har du stor?
Svar: Vem i helvete skulle det där till?

Förklaring: Det var ett misstag från början till slut. Smset skulle till en manlig arbetskamrat och inte till min man. Nu handlade smset om min man men han behöver väl inte bli galen? Jag var ju inte otrogen


2

Till: Min fru
Sms: Jag skall ta upp det med henne i kväll. Jag kan inte leva med henne längre och älska dig samtidigt. Puss
Svar: Nej säg inte att det är sant. Kom hem så får vi prata snälla.

Förklaring: Jag hade träffat en tjej som jag känt länge. Vi gick lite längre en gång sen så fortsatte det. Nu har jag skilt mig från förra frun. Det kändes jävligt dumt när jag fick hennes svar och jag förstod att jag skickat fel.


3

Till: Min man
Sms: Tänker ibland på när jag satt på intervju hos dig och var nervös för att ja inte skulle få jobbet. Nu är jag mer nervös förr att någon skall komma på oss. Mysig picknick i parken kl 12.10 jag går och köper sallad. Puss puss puss min fina
Svar: Är det så här jag skulle komma på min fru vara otrogen? Jag trodde aldrig att du skulle göra så här mig mig eller någon annan.

Förklaring: Jag var otrogen mot min man med min chef och hade varit det i  nästan två år. Nu kom min man på mig men tror ni han lämnade mig??? Nej jag drog valsen om att jag gjort ett misstag och att jag ångrar mig och att det var bra att smset skickades fel så att det kom fram. Vi är gifta fortfarande men jag har fortfarande sex med min chef och skall till Paris om två helgen med honom. Perfekt att få äta kakan och ändå ha den kvar. /Karin


4

Till: Pojkvännens bror.
Sms: fan va sexig du är, vill bara att du ska stoppa in kuken i mig och ha kvar den där föralltid! Kan du inte komma över till mig? Då ska du få ditt bästa ligg någonsin!
Svar: Oj, trodde inte du kände så om mig. Men visst, jag kommer över direkt!
Klä av dig o vänta på mig i sängen. Ses om 5min sexy lady! <3
 
Förklaring: Skulle skicka till min pojkvän men skickade till hans bror. VI bor på samma gata. Sa inte att det var ett fel sms så han kom över direkt och vi har nu haft många trevliga stunder tillsammans.
Så det kan gå..


5

Till: Pojkvännen
Sms: Låg och tänkte på dig inatt medans ***** höll på. Saknar din mysiga kropp! Ses ikväll!
Svar: Fy fan för dig! Vem skulle det där till??!
 
Förklaring: Skulle skicka till mitt kk men råkade skicka till min pojkvän som har samma namn.. Jag skyllde på att jag skulle skoja med min väninna men råka skicka fel. Han trodde mig otroligt nog. Jag lever fortfarande mitt dubbelliv 😉
/Carro

Vad tyckte du?

37 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 Galet söta djur från Instagram

10 pinsamma SMS från Felsms.com