in ,

Ledsen LOL OMG

3 SMS om Otrohet från Felsms.com

SMS Otrohet från Felsms.com

1

Till: Min man
Sms: Jag kommer över till dig om ett tag. Vi har bråkat hemma. Har är så svart sjuk så att man blir galen. Han tror att jag ligger med alla. Fast det är bara dig 😛  Tänk om han visste.
Svar: Ok. Nu vet jag.

Förklaring: Min man var jobbig som 17 där när han misstänkte att jag var otrogen hela tiden. Ja jag hade en älskare men den visste han inte om så den misstänkte han aldrig. Men det var jobbigt och leva med honom. Kanske därför jag var otrogen. Men det tänkte han aldrig på. Han kunde bara tänka på sig själv.


2

Till: sambo
Sms: Jag kan inte träffa dig i kväll. Svante kom plötsligt på att han skall på fotboll så jag har ingen som ser efter Anton och Lea. Hör av mig senare.
Svar: Jag har ju sagt i veckor att jag skall på den här matchen. Vem skulle det här till? Pillan eller?

Förklaring: Phuu tur i oturen. Smset skulle till min älskare och så skickar jag fel. Min sambo trodde att smset skulle till min väninna, Pernilla. Så jag lät han forsätta tro det. 😉


3

Till: Josefin (sambo)
Sms: Jag var hos Josefin igår, hon är så jävla jobbig! Hon frågar allt hela tiden och ska kolla mina sms och ska tjata om massa saker. Höll på att dö.. Stack därifrån vid 10 med en lapp på bordet där det stod att jag skulle och träna, men då kan jag komma till dig nu istället? Puss <3
Svar: Fyfan för dig, dra åt helvete ditt svin. Du ska ingenstans. Om inte du är ute ur lägenheten om 10 minuter så händer någonting som inte är alls bra. Fan för dig!
 
Förklaring: Jag skulle skicka smset till min kärlek, men kom till min sambo.. Hon blev såklart jätteförbannad och jag fick snabbt åka tillbaka, packa mina grejer snabbt som ögat och sticka. Nu lever jag lyckligt med den andra tjejen! 😀

Vad tyckte du?

37 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 Felsms till blandade personer

6 roliga barn